Yeni bir Star Wars oyununun geleceğine dair söylentiler çıktığında, pek çok kişi gibi ben de heyecanlanmıştım. İnternet sitemizde bir inceleme yazısının da yer aldığı Star Wars Jedi: Fallen Order oyununu oldukça beğenmiştim. Benzer yapıdaki bir Star Wars oyunu hiç de fena olmaz diye düşünürken, Star Wars: Squadrons duyuruldu. Beklentilerin aksine, bu yeni yapım bir aksiyon oyunu değildi ve uzay gemilerinin savaşlarına odaklanacağı söyleniyordu. Açıkçası hevesim bir hayli kaçmıştı çünkü yalnızca uzay gemisi savaşlarına odaklanan bir oyunun geniş bir kapasiteye sahip olacağını düşünmüyordum.

Severek oynadığım Star Wars Battlefront II oyunundaki uzay gemisi savaşları eğlenceliydi ama ilgimi çok cezbetmemişti. Tahminlerime göre örnek verdiğim bu oyundakine benzer mekaniklere sahip bir oyun görecektik. Bir diğer deyişle, Star Wars Battlefront II oyununun uzay gemisi savaşları için ayrı bir yapım geliştiriliyordu. Nihayetinde, Star Wars: Squadrons çıkışını gerçekleştirdi ve bu oyunun PC sürümünü deneyimleyebildim. Bu inceleme yazısının devamındaysa; tahminlerimde ne kadar yanıldığımdan, bu yeni yapımın nasıl bir oynanış sunduğundan ve daha pek çok unsurdan bahsedeceğim.

Star Wars: Squadrons

Star Wars: Squadrons ile basit içerikler sunulmuyor

Her şeyden önce tahminlerimde fena halde yanıldığımı itiraf etmek istiyorum. Gerçi oyunu oynamadan önce Star Wars: Squadrons ile nasıl bir yapı sunulacağına dair bilgiler edinmiştim ama ben bu kadar kapsamlı bir yapımla karşılaşacağımı beklemiyordum. Bu arada yanlış anlaşılmasın lütfen, incelediğim yapımda sınırsız bir özgürlük alanı, aylar sürecek bir macera bizleri beklemiyor ama benim beklentilerim karşısında sunulan içerikler hayli tatmin edici duruyor. Farklı bir biçimde söylemek gerekirse, karşımızdaki oyun yalnızca Star Wars Battlefront II oyununun uzay gemisi savaşlarından ibaret değil.

Bir diğer yanılgımın da verdiğim örnekle birlikte ortaya çıktığını sizlerle paylaşayım. Oynanış olarak, Star Wars Battlefront II oyunundan oldukça farklı bir yapı var karşımızda. Bir kere, kontrol ettiğimiz uzay gemilerinin kokpit kısmında bulunuyoruz ve bu oyunun tamamı kokpit kamerasından oynanıyor. Üstüne üstlük, kokpit kamerası olan görüş açısının katkıları yalnızca uzay gemisinin içerisinden mücadele etmekle sınırlı kalmıyor. Bir hayli başarılı ve gerçekçi uçuş ve savaş mekanikleriyle karşılaşıyoruz bu oyunda.

Birazdan detaylıca anlatacağım ama bir video oyununda ilk kez uzay gemisi kullanırken hız kavramını hissettiğimi söyleyebilirim. Star Wars: Squadrons, sade bir yapıya da sahip değil. Bu yapıtın; bir hikaye modu, çoklu oyunculu modu, geniş bir özelleştirme sistemi ve ödüllendirici görevleri bulunuyor. Çoklu oyunculu modunun içinde, oyuncuların birbiriyle mücadele ettikleri seçenekler olduğu gibi, yapay zekaya karşı birlikte mücadele ettikleri eşli oyunculu seçenekler de var. Özelleştirme seçenekleri de öyle yüzeysel değil. İnceleme yazısının devamında detaylı bir şekilde bu seçeneklerden bahsedeceğim, merak etmeyin.

Üst kısımda, incelediğim oyunun bir de hikaye modunun bulunduğunu söyledim. Diğerleri gibi bu oyunun hikaye modunun da beklentilerimin ötesinde bir kaliteyi barındırdığını sizlerle paylaşmak istiyorum. İzlediğimde beni şaşırtacak kadar başarılı olan sinematik sahneleri gördüğümde, bir dakika bu oyun ciddi bir video oyunuymuş diye kendi kendime itirafta bulundum. Özetle, beklediğim sığı yapının çok fazlasını Star Wars: Squadrons oyununda buldum. Peki, bu oyun genel anlamında neler sunuyor diyorsanız, gelin onlara da beraberce göz atmayı sürdürelim.

Star Wars: Squadrons

Oynanış mekanikleri, uzay savaşlarının atmosferini bizlere hissettiriyor

İzin verirseniz, Star Wars: Squadrons oyununun genel oynanış mekaniklerinden biraz bahsetmek istiyorum. Bu oyun, üst kısımda söylediğim gibi kokpit kamera açısıyla oynanıyor. Toplamda 8 farklı uzay gemisi modeli seçebiliyor ve bunların özelliklerinden faydalanarak mücadelemizi veriyoruz. İncelediğim oyunun PC sürümünü deneyimlesem de oyunu kontrolcüyle oynamayı tercih ettim. Kontrolcünün sağ arka tetik tuşu birincil ateş etme seçeneği, sağ ön tetik tuşu ise ikincil ateş etme seçeneğimiz konumunda. İkincil atışlar, roket atma, elektrik topu atma gibi çeşitlere sahipler.

Uzay gemimizin hızını sol analog çubukla gerçekleştiriyoruz. Bu çubuğu öne ittiğimizde aracımız hızlanıyor, geriye çektiğimizdeyse yavaşlıyor. Yine sol analog çubuğu sağa ya da sola çevirdiğimizde ise aracımızı kendi etrafında döndürebiliyoruz. Öte yandan, aracın yönünü sağ analog çubukla belirliyoruz. Sol arka tetik tuşuna bir kere dokunursak hedefe kilitleniyor, basılı tutarsak komut menüsünü açabiliyoruz. Sol ön tetik tuşumuz ise can doldurma gibi işlemleri gerçekleştiriyor. Diğer tuşlar ise düşmanı tespit etme, uzay gemisiyle ilgili komutlar gibi işlemlere yarıyor.

İnceleme yazısının başından itibaren söylediğim gibi ben bu oyundan beklediğimin ötesinde bir yapıyla karşılaştım. Uçuş ve savaş mekanikleri de beklentimin ötesine geçen kısımların başında geliyor. Uzay gemileriyle, hem uçarken, hem de savaşırken yaşadığım deneyimden oldukça etkilendiğimi söylemek isterim. Üst kısımda da belirttiğim üzere bir uzay gemisini hız tutkusunu bu derece perçinleyeceğini tahmin etmezdim. Savaşlar da oldukça eğlenceli geçiyor. Bu arada, imkanınız varsa bu oyunu titreşim özelliği bulunan bir kontrolcüyle denemenizi öneririm.

Kontrolcü titreşimi, vuruş hissi anlamında oyunun atmosferine önemli bir katkı sağlıyor. Düşmanlara ateş ederken her isabetimde bu titreşimin etkisini hissettim ve savaşlardan fazlaca keyif aldım. Tüm bunlarla birlikte, bir uzay aracını sürerken yaşadığım deneyimi Microsoft Flight Simulator ile karşılaştıracağımı beklemezdim. Yalnız, öyle bir atmosfer sunuluyor ki kendimi metalden yapılan bir uzay aracının içerisindeymiş gibi hissettim. Özetlemek gerekirse, Star Wars: Squadrons oyununda simülasyon tadında bir uçuş ve savaş deneyimi yaşadığımı rahatlıkla söyleyebilirim.

Star Wars: Squadrons

Star Wars: Squadrons, bizlere nasıl bir hikaye modu sunuyor?

İncelemesini gerçekleştirdiğim oyunun ana menüsünde; hızlı maç, çoklu oyunculu ve hikaye modu olarak 3 farklı oyun seçeneği yer alıyor. Bu bölümde sizlere anlatmak istediğim hikaye modunun biraz eğitim bölümü tadında olduğunu söyleyebilirim. Çok uzun sürmemesine karşın, çoklu oyunculu deneyimlere sağlam bir adım atmak üzere hikaye modunun oynanmasında fayda gördüm. Eğitim bölümü tadında dediysem, basit bir yapının bizleri karşıladığı anlaşılmasın lütfen. Sinematik sahneleriyle olsun, görevlerin hazırlanmasıyla olsun, uçuş esnasındaki eğlencesiyle olsun bu oyunun hikaye modunu oynarken eğlendim.

Hikaye moduna başlarken bizden karakterimizi oluşturmamız isteniyor. Galactic Empire ve New Republic tarafları için ayrı ayrı karakterimizi şekillendirebiliyoruz. Karakter özelleştirme seçenekleri çok kapsamlı olmasa dahi karakterin; suratını, vücut yapısını, ses tonunu ve adını belirleme imkanımız bulunuyor. Karakterin yüzünün de detaylı bir sistemle belirlenmediğini belirteyim. Yalnızca, hazır olan yüzler arasından bir seçim yapabiliyor ve bunu kullanabiliyoruz. Oyunun ilerleyen aşamalarında, pilotumuzu özelleştirebileceğimiz seçeneklerin sayısı artıyor.

Hikaye modunda, uzay gemisi sürmediğimiz kısımlarda üssümüze dönüyoruz ve buradaki bölümlerde çeşitli işlemleri gerçekleştiriyoruz. Ana üssümüze döndüğümüzde, birinci kişi kamera açısıyla etrafı görmemize karşın, karakterimiz yerinden kımıldamıyor. Farklı görüş açılarını kullanabileceğimiz bazı noktalar bulunuyor ve buralara geçiş yapabiliyoruz. Geçiş yaptığımızdaysa yalnızca baktığımız nokta değişiyor ve işaretli yerlere giderek çeşitli işlemlerimizi gerçekleştirebiliyoruz. Bu işlemlerin arasında; görevlere dair bilgiler almak ve araçta değişiklikler yapmak gibi seçeneklerimiz bulunuyor.

Star Wars: Squadrons ile yaşanılan macera ortalama olarak 4 ile 5 saat arasında sürdüğünü sizlerle paylaşayım. Bu macerada, sinematiklerle birlikte uçuş ve savaş anlarındaki seslendirmeler de karşımızda basit bir yapımın olduğunu gösteriyor. Üst kısımda söylediğim gibi hikaye modu bu oyunun bir nevi alıştırma ve oyuna alışma kısmı olarak kullanılabilir. Dileyenler, hikaye modunu defalarca oynasa da bu oyunun odak noktası, çoklu oyunculu seçenekle birlikte karşımıza çıkıyor.

Star Wars: Squadrons

Çoklu oyunculu seçeneklerin sayısı az ama eğlenceliler

Star Wars: Squadrons oyununun çoklu oyunculu seçeneğine girdiğimizde temelde iki seçeneğin bizleri karşıladığını söyleyebilirim. Bu seçenekler, oyundaki orijinal isimleriyle Dogfight ve Fleet Battles vs AI olarak adlandırılıyorlar. Dogfight seçeneği, 5v5 olarak oyuncuların birbirlerini öldürmek adına kapıştıkları alan oluyor. Dilimizde it dalaşı olarak çevrilen bu seçeneğin, pek çok çoklu oyunculu yapıda yer alan ölüm maçı tadında geçtiğini belirteyim. 5’er kişilik takımlar, rakiplerini öldürmeye çalışıyorlar ve bir müsabakada toplamda 30 kere rakibini öldüren takım o maçı kazanmış oluyor.

Fleet Battles vs. AI ise biraz daha farklı bir seçenek durumunda. Burada, takımlarla birlikte yapay zeka da işin içine giriyor. Bu arada, bu seçeneği tekli oyunculu olarak da oynayabiliyoruz. Eğer, tekli oyunculu olarak oynamak istiyorsak; tarafımızı, mücadelenin yapılacağı seçebiliyoruz. Hem tekli, hem de eşli oyunculu olarak oynanan bu oyun seçeneğinde aynı zamanda iki zorluk seçeneğini tercih etme hakkımız da bulunuyor. Fleet Battles vs. AI seçeneğinde, rakip takımın uzay gemilerini yenmek dışında, rakibin büyük gemilerini ve ana gemisini de parçalamamız gerekiyor.

Seçenek sayısı az olmasına rağmen Star Wars: Squadrons oyununun çoklu oyunculu seçeneklerinin eğlenceli olduklarını söyleyebilirim. Bu arada, bu seçeneklerde mücadele etmek için biraz bilgi ve beceriye de ihtiyaç duyuluyor. Maçlara başlarken, her bir taraf için 4 farklı uzay gemisinden bir tanesini tercih ediyoruz. Bu gemilerin bazıları savaş ve hız odaklı yapıya sahipken, bazıları daha güçlü olmakla birlikte takımın destek sınıfı gereksinimlerini karşılıyorlar. Savaşlara başlarken yapılan seçenekler de oyuna doğrudan etkisinden ötürü önemli oluyorlar.

Unutmadan, bu yapımda iki çeşit sanal para biriminin bulunduğunu sizlerle paylaşayım. Bu para birimleri, çoklu oyunculu oyundaki ilerlemeler sayesinde kazanılabiliyor. Kazandığımız paralarla çeşitli özelleştirme unsurlarını satın alabiliyoruz. Seviye atladıkça, alabildiğimiz unsurların sayısı artıyor. Öte yandan, hikaye modundaki ilerleyişimiz de bazı yeni özelleştirme unsurlarının kilitlerinin açılmasını sağlıyor. Dilerseniz, bu kadar özelleştirmelerden bahsetmişken, Star Wars: Squadrons oyununun özelleştirme seçeneklerinde nelerle karşılaştığımıza da bir göz atalım.

Star Wars: Squadrons

Star Wars: Squadrons ile uzay gemimizin hangi özelliklerini değiştirebiliyoruz?

Star Wars markasının adını taşıyan bu yeni oyunun özelleştirme seçeneklerinden bazıları, oynanışımızı doğrudan fark ettiren bir yapıyla tasarlanmış durumdalar. Bazı özelleştirme seçenekleri ise uzay gemilerimizi ve pilotlarımızın görünüşlerini değiştirmemize yarıyor. Kısacası, özelleştirme seçenekleri yalnızca görsel unsurlardan oluşmuyor. Birincil silahımızdan, kalkanımızın yapısına, motor gücümüzden, yardımcı ekipmanlarımıza kadar yapacağımız tercihler vasıtasıyla uzay gemimizin özelliklerini değiştirebiliyoruz. Bu değişimlerle çoklu oyunculu seçeneklerdeki oynanış derinliği artmış oluyor.

Oynanışa etki eden özelleştirme unsurları, Star Wars: Squadrons oyununun ana menüsündeki Customization seçeneğinin içerisinde bulunuyor. Bu seçeneğe girdiğimizde, hangarımıza geçiş yapıyor ve buradaki birinci kişi görüş açısıyla Customize Starfighter kısmı tercih etmemiz gerekiyor. Açılan menüdeki seçeneklerden en soldakindeyse, uzay gemimizin performansını değiştiren özelleştirme seçenekleriyle karşılaşıyoruz. Bu kısımda; birincil silah, sol yardımcı öge, sağ yardımcı öge, karşı önlemler, araç gövdesi, kalkanlar ve motor seçenekleri bizi karşılıyor; savaş ve sürüşü farklılaştıran seçenekler yer alıyor.

Birincil silahımızı değiştirdiğimizde, seçtiğimiz her silahın farklı özelliklerinden faydalanabiliyoruz. Bu özellikler; maksimum vuruş gücü, atış hızı, şarj olma hızı, mermi kapasitesi, atış menzili ve mermi hızı şeklinde sıralanıyorlar. Sol ve sağ yardımcı ögeler ise araç onarımı, roketler, elektrikle rakibe zarar veren unsurlar gibi çeşitler barındırıyor. Karşı önlemler seçeneğinde, düşmanın saldırılarına karşı uzay gemimizde bulunduracağımız çeşitli önlem unsurlarını buluyoruz. Araç gövdesi kısmındaki seçeneklerdeyse; maksimum canımızı, hızlanmayı, manevra kabiliyetimizi etkileyen seçimler yapıyoruz.

Kalkanlar kısmında, adından da anlaşılacağı üzere uzay gemimizde kullanacağımız kalkanımızın türünü seçebiliyoruz. Son sırada yer alan motor kısmındaysa, aracımızın motorunu seçiyoruz. Sizlere bahsettiğim bu kısımlardaki tercihlerimizin birçoğunun bazı avantajları ve dezavantajları bulunuyor. Belirlediğimiz stratejilere göre bu kısımda seçenekler yapıyor ve oynanışımızı kendimize en uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Böylelikle, Star Wars: Squadrons oyununda bir taktiksel derinlik gerçeği karşımıza çıkıyor ki durumun böyle olması da bu oyunun sunduğu derinliği arttırıyor.

Star Wars: Squadrons

Görsel anlamda hangi özelleştirme seçeneklerinden faydalanıyoruz?

Star Wars: Squadrons oyununda yer alan görsel anlamdaki özelleştirme seçeneklerini, uzay gemisi ve pilotlar olarak iki kısma ayırabiliriz. Özelleştirmelerimizi, Galactic Empire ve New Republic tarafları için ayrı ayrı gerçekleştiriyoruz. Hatta her bir uzay gemisi için ayrı özelleştirme unsurlarını tercih etmemiz gerekiyor. İzninizle önce pilotlarımız için yapacağımız özelleştirmelerden bahsedeyim. Şöyle ki, oyunun hikaye bölümünün başında yalnızca birkaç kısmını değiştirebildiğimiz pilotlarımızı daha çeşitli unsurlarla donatabiliyoruz. Oyunun başında 4 olan özelleştirme seçenekleri, sonradan 10 farklı seçeneğe çıkıyor.

Pilotlarımızı özelleştirebileceğimiz seçenekler; surat, kask, vücut yapısı, uçuş giysisi, üst kıyafet, alt kıyafet, eldiven, ifade, zafer pozu ve ses tonu olarak sıralanıyorlar. Tüm bu kısımların sayısı fazla olmasına karşın, tercih edebileceğimiz geniş seçenek havuzları bulunmuyor. Yalnızca, kasklar kısmının biraz daha zengin seçeneklerle donatıldığını gördüğümü söyleyebilirim. Diğer pek çok seçenek ise az sayıda seçeneği bizlere sunuyor. Yalnız, Galactic Empire ve New Republic tarafları için ayrı seçeneklerle karşılaştığımızı da sizlerle paylaşmadan geçmeyeyim.

Uzay gemilerinin görsel özelleştirmelerine geldiğimizdeyse biraz daha az özelleştirme grubuyla karşılaşıyoruz. Zaten bu özelleştirme gruplarından bir tanesi, üst bölümde anlattığım üzere uzay gemimizin performansını etkileyen unsurları kapsıyor. Uzay gemisini görsel anlamda etkileyen diğer seçeneklerse; araç boyası, çıkartmalar, hologram, gösterge paneli maskotu ve askılı süs olarak karşımıza çıkıyorlar. Araç boyası, adından da anlaşılacağı üzere her bir uzay gemimizin dış rengini ve desenini değiştirdiğimiz kısım oluyor. Çıkartmalar kısmındaysa, aracımızın kanatlarını koyabileceğimiz sembolleri seçebiliyoruz.

Üstte saydığım diğer özelleştirme seçenekleriyse, kokpitimize yerleştirdiğimiz görsel unsurlar olarak tanımlanabilir. Kokpitin sağ tarağına hologram koyabiliyorken, sağ tarafına otomobillerde kullanılan maskotlara benzer ögeler yerleştirebiliyoruz. Yine, otomobillerde kullanılanlara benzer şekilde askılı bir süsü de uzay gemimizin kokpitine ekleyebiliyoruz. Tüm bu görsel unsurlar, sürekli olarak kokpit kamerasından oynanan Star Wars: Squadrons oyununda karşımıza çıkıyor ve eğlenceli bir zenginlik olarak oyunun içerisinde yer alıyor. Bu arada, araç için kullanılan görsel unsurlar, pek çeşitlilik barındırmıyor.

Star Wars: Squadrons

Star Wars: Squadrons, beklentilerin ötesine çıkabilen bir video oyunu

İnceleme yazısındaki son sözlere gelmeden önce Star Wars: Squadrons oyununun grafiklerinden, seslerinden ve performansından da biraz bahsedeyim. Deneyimlediğim PC sürümünü görsel anlamda oldukça beğendim. Görsellik açısından, uzay atmosferi ve Star Wars teması gayet başarılı bir biçimde oyunun geneline yansıtılmış durumda. Hem savaş anlarında, hem de menüler ve sinematik sahnelerde bu etkiyi rahatlıkla görebiliyoruz. Aynı zamanda, etkileyici mekan tasarımlarının da gayet hoş göründüklerini söyleyebilirim. Bu oyunun sesleri de atmosfere önemli ölçüde katkı sağlıyor.

Özellikle, sürüş anlarındaki telsiz konuşmalarında hayli etkilendim. Star Wars: Squadrons oyununun PC sürümünün performansından ise genel anlamda memnun kaldım. Grafikler gayet başarılıyken, oyunun akıcı bir oynanışla bu grafiklerin sunulabilmesi memnuniyet verici bir durumdu benim adıma. Savaşlar sırasındaki bazı patlama anlarında FPS düşüşleriyle karşılaşmama rağmen performans konusunda büyük sıkıntılar çekmedim. Bu arada, yalnızca kokpit kamerasından sağlanan görüşün de kimi zamanlarda biraz sınırlı hissettirdiğini söylemek isterim.

Özellikle bazı uzay gemilerinde bölünmüş ekranda oyun oynuyormuşum hissine kapıldım çünkü ekranın büyük bir kısmı kokpitin iç yüzeyini yansıtıyordu. Öte yandan, oyunun yüklenme sürelerinin çok uzun olduğunu sizlerle paylaşmam gerekiyor. Oyunun açılışından itibaren, ister hikaye moduna, isterse de çoklu oyunculu seçeneklere girmeye çalışırken uzun süre beklemek durumunda kaldım. Sunuculara bağlanmak, müsabaka bulmak bazen sorun olabiliyor. Grafikler ve performans konularından bahsettikten sonra artık rahatlıkla son sözlerime gelebilirim diye düşünüyorum.

İnceleme yazısının başından beri tekrar ettiğim üzere Star Wars: Squadrons beklentilerimi bir hayli aşabilen bir yapım oldu. Oyun türü ve fiyat etiketine bakıldığında pek kapsamlı bir oyunla karşılaşacağımı zannetmesem de gerek oynanışıyla, gerekse kaliteli içerikleriyle bir beğenimi kazanan bir video oyunu var elimizde. Bu oyunun PC sürümünü, Türk Telekom bünyesindeki Playstore üzerinden 288 Türk Lirasına satın alabilirsiniz. Eğer Türk Telekom internet abonesiyseniz, 12 ay taksitle aylık 24 Türk Lirası ödeyerek de bu oyuna sahip olabilirsiniz.

Star Wars: Squadrons
Star Wars: Squadrons
Beklentilerin aksine oldukça kaliteli bir video oyunu olan Star Wars: Squadrons, tatmin edici sürüş ve savaş mekanikleriyle dikkat çekiyor. Eğitici ve sinematikler barındıran bir hikaye moduna sahip olan bu oyun, taktiksel olarak oyuncuyu etkileyen çoklu oyuncu seçenekleriyle eğlenceli bir yapı sunmayı başarıyor. Araçların performanslarına etki eden özelleştirmeler yapıldığı gibi, bu yapımda oldukça farklı noktalara görsel özelleştirme unsurlarını uygulayabiliyoruz. Gerçekçi sürüş mekaniklerinin de bu oyunda olduğunu unutmamak gerekiyor. Star Wars: Squadrons, teknik detaylarındaki bazı aksaklıkları ve sıklıkla yaşanan sunucu problemlerini aşabildiği takdirde, oyunculara eğlenceli bir yapıyı sunacaktır. Star Wars markasını ve uzay gemisi savaşlarını sevenlerin kaçırmaması gereken bir macera var karşımızda.
Olumlu
Beklentilerin ötesinde bir kalite ve çeşitlilik sunuyor.
Oyunun hemen her yerindeki atmosferi oldukça etkileyici.
Uzay aracı kullanırken hız hissini ve savaş mekaniklerini başarıyla yansıtıyor.
Hikaye modu kısa olmasına karşın basit değil ve üzerinde uğraşıldığı anlaşılıyor.
Grafikler ve seslendirmelerle, Star Wars markasının atmosferi başarıyla hissedilebiliyor.
Olumsuz
Oyunun açılışı dahil hemen her alanında uzun yükleme süreleriyle karşılaşılıyor.
Yalnızca kokpit kamerasının bulunmasından ötürü, bazı araçlarda bölünmüş ekrandan oyunu oynuyormuş hissi alınıyor.
Çevrim içi müsabakalarda sunucu sorunlarıyla biraz fazlaca karşılaşılıyor.
Yer yer FPS düşüşleri görülebiliyor.
Özelleştirme kısmındaki çeşitlilik biraz sınırlı.
8.2