Bu sene içerisinde bolca farklı yarış oyunu oynadım. Fast & Furious Crossroads, NASCAR Heat 5, F1 2020, Trackmania ve Assetto Corsa Competizione filan bu sene oynadığım oyunların çok küçük bir parçasını oluşturuyor. Yalnız, tüm bu oyunları ve 2020 senesinin geri kalanında oynadığım diğer yarış oyunlarını göz önünde bulundurunca, pek de kaliteli bir yapıtın karşıma çıkabileceğini düşünmüyordum. Mesela, benim merakla beklediğim ve potansiyeli yüksek olan oyunlardan Project CARS 3 ile büyük bir rezillikti. Bu yüzden açıkçası, WRC 9 FIA World Rally Championship oyunundan da pek bir beklentim yoktu.
Benim açıkçası bu seriye karşı inanılmaz büyük bir sevgim de yok. Mesela, geçmişte olsa bu seri yerine DiRT Rally ile zaman geçirmeyi tercih ederdim. WRC 8 FIA World Rally Championship de 2019 senesinde çıkmış olan favori yarış oyunum değildi. Yalnız, bu sene ne oldu; oynayacak oyun mu bulamadım, yeni oyuna karşı beklentimi tamamen mi sildim, bilemiyorum ama WRC 9 FIA World Rally Championship oyunundan oldukça etkilendim. Tabii ki bu yapıt kusursuz değil ve tam da bu sebepten ötürü sizlerin karşısına bir inceleme yazısı ile çıkıyorum. Bu ralli oyununa biraz yakından göz atacağız.
WRC 9 FIA World Rally Championship oyununun ve aslında markanın kendisinin en büyük avantajı, çok önemli bir lisansı arkasında bulunduruyor olması. Adından da anlayabileceğiniz gibi bu oyunda Dünya Ralli Şampiyonası için resmi bir lisans yer alıyor. Bu sayede de aslında kaliteli ve gerçekçi bir ralli deneyimi yaşamak olan oyuncuların dikkati otomatik olarak çekiliyor. Aynı zamanda bu oyunda sadece Dünya Ralli Şampiyonası için hazırlanan en yüksek klasman değil, tüm klasmanlar yer alıyor. Yani, dört farklı sezonu da yaşayabiliyorsunuz ki bu maksimum gerçekçiliği işaret ediyor bana.
Peki, WRC 9 FIA World Rally Championship oyunu bizleri nasıl karşılıyor? Oyun, öncelikle bizleri bir test yarışına sokuyor ve adını ne yazık ki hatırlayamadığım bir rotada öncelikle bir test sürüşü yapıyoruz. Bu sırada oyunun nasıl göründüğü, ses kalitesi, performans, tabii ki arabanın verdiği his, rotaların kalitesi, ralli hissi ve daha fazlasını alabiliyoruz. Bu test sürüşü ardından bazı temel zorluk seviyesi ayarları yapıyoruz ve oyun bizleri serbest bırakıyor. Bu noktada eğer dilersek, kariyer moduna başlayabiliyoruz veya ana menüye dönüp, dilediğimiz farklı bir oyun moduna giriş yapabiliyoruz efendim.
WRC 9 FIA World Rally Championship oyununun kariyer moduna bir değinelim
WRC 9 FIA World Rally Championship oyununu tekli oyunculu bir şekilde oynamak istiyorsanız, sizin en çok ziyaret edeceğiniz oyun modu, kariyer olacaktır. Bu sebepten ötürü de inceleme yazımda öncelikle bu moda değinmek istiyorum. Kariyer moduna öncelikle ismimizi ve ülkemizi seçerek başlıyoruz. Ardından da tekrar bir deneme yarışı yapıyoruz. Bu yarış ardından, oyuna başlayacağımız sezon belli oluyor. Junior World Rally Championship, World Rally Championship 3, World Rally Championship 2 ve World Rally Championship oyunun içerisinde bulunuyor. World Rally Championship, tabii ki en yüksek sezon olarak geçiyor.
Sezon ile birlikte oyunda yer alacağımız takımı da seçiyoruz. Oyunun başında genelde sınırlı sayıda takım seçme imkanı bulunuyor ama oyun ilerledikçe, başarı gösterdikçe daha fazla takım sizinle ilgilenebiliyor. Bu noktada da oyunun aslında mikro yönetim özellikleri ortaya çıkıyor. Mesela, bu oyunda ilk mikro yönetim, araba üzerinden yapılıyor. Merkez bölgenizde ve yarış alanlarında aracınızı kısmen detaylı bir şekilde özelleştirebiliyorsunuz. Yalnız, bu özelleştirme sadece performans ile alakalı yapılıyor. Araçların tamamı lisanslı olduğu için kozmetik açıdan kendilerine dokunmak ne yazık ki imkansız.
Ardından da karşımıza bir takvim sistemi çıkıyor. Bu takvimler, her sezona ait ve aktivite yapılacak olan haftaları doldurmamız gerekiyor. Şöyle ki, ralli etkinliklerinin gerçekleştirileceği hafta haricinde diğer birçok haftada neler yapılacağını sizler seçiyorsunuz. Mesela; takımınızı dinlendirebiliyorsunuz, arabanız ile antrenman yapabiliyorsunuz, ekstrem hava şartlarında meydan okuma etkinliklerine çıkabiliyorsunuz, diğer takımlarla olan ilişkinizi arttırmak için markaların özel etkinliklerine gidebiliyorsunuz veya takımınızı dinlendirebiliyorsunuz. Her etkinliğin bir de nadir sürümü bulunuyor; bunlar zor ve ödüllendirici oluyor.
Genelde her sezonda 7-8 ralli etkinliği oluyor ve eğer içerisinde bulunduğunuz sezonda yeteri kadar başarı elde edebildiyseniz, yeni kontrat ve takım seçimlerinde, kendinizi bir üst klasmana taşıyabiliyorsunuz. Yalnız, üst klasmana geçmek için her zaman sezon sonunu beklemek gerekmiyor. Mesela, ben kariyer moduna Junior World Rally Championship ile başlamıştım ama sezon ortasında başka bir takımdan teklif aldım ve kendileri beni bir sonraki sezona kadar bekletip, World Rally Championship 3 seviyesine taşıdı. Sezon boyunca onlarla kaldım ve sezon sonunda da World Rally Championship 2 tarafına geçtim.
Kariyer modu, sizleri çok uzun bir süre bu oyuna bağlı tutabilecek seviyede
Bir önceki başlık altında bahsetmiş olduğum her sezon, kendilerine has özellikler barındırıyor. Mesela, Junior World Rally Championship seviyesinde iken dert etmeniz gereken çok fazla bir şey bulunmuyor ama World Rally Championship 2 seviyesinden itibaren arabanızın bakım değeri gibi şeyler işin içine giriyor ve mikro yönetim ögeleri artış gösteriyor. Tabii aslında o tip şeyler olmasa bile oyunun temelinde yoğun bir mikro yönetimin olduğunu düşünüyorum. Bu noktada da öncelikle yetenek ağacından bahsetmek istiyorum aslında. Ondan sonra diğer mikro yönetim ögelerine güzel bir geçiş yapacağım.
Oyunda dört farklı yetenek ağacı bulunuyor. Bunlar; ekip, takım, performans ve güvenilirlik olarak ayrılıyor. Her takımın kendisine has bir yetenek ağacı dağılımı oluyor. Yani, yetenekleri kendiniz için değil, takımınız için açıyorsunuz. Diyelim ki ilk sezonda takıma ait olan yeteneklerin hepsini açtınız. Sezon sonunda başka bir takıma geçtiğiniz zaman o yetenekler, sizinle taşınmıyor, yeni takımın yetenekleri ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Bu da aslında oyuna kısmen bir tekrar oynanabilirlik katıyor. Bu arada, yetenek puanlarını da seviye atladıkça kazanıyorsunuz ve seviye atlamak da öyle çok zor bir şey değil; gözünüz korkmasın.
Dört farklı yetenek ağacının iki tanesi, direkt olarak arabanızı etkiliyor. Diğer iki yetenek ise takımınızı etkiliyor. Takımınızda bulunan insanları ise siz kontrol ediyorsunuz. Takımınıza tamirci, menajer, mühendis, meteorolog, fizyoterapist ve finans danışmanı almanız gerekiyor. Bu pozisyonlara gelebilecek olan kişilerin farklı değerleri bulunuyor ve sizin genelde en yüksek değere sahip olan kişileri takımınızda bulundurmanız gerekiyor. Bu sayede birçok farklı kategori altında ekstralara sahip olabiliyorsunuz. Mesela, tamirci ne kadar başarılı olursa, arabanız o kadar hızlı bir şekilde tamir edilebiliyor; kendisi oldukça önemli.
WRC 9 FIA World Rally Championship oyununun kariyer modunda dikkat edebileceğiniz bir başka olay ise görevler. Oyunda hem kısa vadeli, hem orta vadeli, hem de sezonluk görevler bulunuyor. Tüm bu görevler, takımınızın moralini etkileyebiliyor. Görevleri yerine getirdiğiniz zaman ise para ve tecrübe puanı kazanıyorsunuz. Bu noktada da kariyer modunun sevmediğim bir yeri karşıma çıkıyor: Oyunda parayı harcayacak hiçbir yer bulunmuyor. Ralli etkinlikleri sırasında ve sonrasında tamir için para isteniyor, bir de çalışanlara maaş veriyorsunuz ama o parayı bitirmek gerçekten imkansız.
WRC 9 FIA World Rally Championship, detaylı bir kariyer moduna sahip
WRC 9 FIA World Rally Championship oyununun kariyer modunu genel olarak değerlendirmek istiyorum; kendisi bu oyunun ana içeriklerinden bir tanesi. Öncelikle, kariyer moduna ben bayıldım ve tekrar tekrar oynanabilir buldum. Diğer takımlarla yarışmak, farklı rallilere çıkmak, görevlerin olması, diğer mikro yönetim ögeleri ile ilgilenmeniz filan oyunu gerçekten başarılı kılıyor. Eğer benim gibi kendisini tekrar eden içeriklerden hemen sıkılıyor olsanız bile bu oyunun kariyer modunu en az 4-5 sezon oynayabileceğinizi düşünüyorum. Şahsen ben o kadar oynadıktan sonra anca sıkıldım ki bu, 1 haftalık bir içerikti.
Eğer kariyer modu hakkında yazdığım tüm bu şeyler, sizin gözünüzü korkutuyorsa da buna hiç gerek yok; oyunun kariyer modunu öğreten çok güzel bir özellik var. Bu öğretici özellik sayesinde kariyer modunun her sistemi, adım adım gösteriliyor. Yalnız, bu öğretici bölüm de biraz uzun sürüyor ve ben açıkçası bu bölümü aktif ettiğime en başta pişman oldum. Yine de belki bölümü aktif etmeseydim, bu kadar hakim olamayacaktım oyun moduna. Bu arada, eğer tüm bu mikro yönetim ögeleri ile uğraşmak istemezseniz, oyunda bir sezon modu da var. Kendisi, kariyer modu ile aynı, sadece mikro yönetim yok.
Bu arada, kariyer modunda sevmediğim bir nokta olan para harcamaya geri dönmek istiyorum. Bu oyunda, bir şekilde arabayı iyileştirme veya özelleştirme sisteminin olması gerekiyordu ki kazandığımız parayı harcayabilelim. Yani, ben çok agresif bir şekilde sezon boyunca her şeye para harcadığım halde, sezon sonunda 100 bin dolar gibi bir para ile ayrılıyorum takımdan ve bu oyunda para harcayacak hiçbir şeyin olmadığını gösteriyor. Umuyorum ki bir sonraki oyunda geliştirici ekip, kariyer modunun daha da üzerine gider ve şimdikinden çok daha kaliteli bir oyun modu oyunculara sunulabilir.
Bu arada, kariyer ve sezon modu sizin ilginizi çekmezse, tekli oyunculu olarak oynayabileceğiniz hızlı oyun, antrenman, test bölümü ve meydan okuma modları da bulunuyor. Yalnız bu oyun modlarının hiçbiri, kariyer ve sezon modu kadar derinlik ve tekrar oynanabilirlik sunmuyor. Bu sebepten ötürü ben direkt olarak kariyer modunu hedeflemenizi öneriyorum. Bu arada, kariyer modunda ekstrem hava şartlarında ve durumlarda yarışma içeriği bulunuyor ki bu beni çok etkiledi. Gece, fırtına varken bir piste atılıyorsunuz ve arabanız haşat edilmiş oluyor, siz de en uzağa gidebilmeye çalışıyorsunuz. Görsel olarak da çok etkileyici.
Peki, bu oyunda çevrim içi olarak oynanabilen hiç mi içerik bulunmuyor?
Ben, genelde video oyunlarını tekli oyunculu olarak oynamayı severim ama herkes benim gibi olmak zorunda değil. Eğer sizler, WRC 9 FIA World Rally Championship oyununu çevrim içi olarak oynamak istiyorsanız, karşınıza birkaç farklı oyun modu çıkabiliyor. Bunlardan ilki ise klasik olarak çevrim içi ralli yapabilme imkanı. Bu oyun modunda, gerçek insanlara karşı zamanlarınızı yarıştırıyorsunuz. Ardından da tabii ki bu oyunun elektronik spor tarafına dayanan bir modu bulunuyor. Eğer sizler, maksimum rekabet istiyorsanız, ustalarla yarışmak istiyorsanız, o moda ilerlemeniz gerekiyor.
WRC 9 FIA World Rally Championship oyununda çevrim içi olarak etkinlikler de gerçekleştiriliyor. Günlük, haftalık ve özel meydan okuma görevleri oyunculara sunuluyor. Bu görevlerde her oyuncu, tek bir pistte toplanıyor ve herkes, en kısa zamanda rotayı bitirmeye çalışıyor. Ardından da ekranı ikiye bölerek, yanınızdaki arkadaşınız ile oyun oynama imkanı sunan bir mod çıkıyor karşımıza. Açıkçası bu tip modları artık oyunlarda nadir görmeye başladık. Bu başarılı ralli oyununun da bunu düşünüp, bölük ekran modunu eklemesi bence güzel bir düşünce. En azından, yanınızdaki arkadaş da bu deneyime katılabilecek artık.
WRC 9 FIA World Rally Championship oyununun içeriklerine genel olarak baktığım zaman açıkçası memnun kalıyorum. Eğer siz tekli oyuncu temelli bir deneyim arıyorsanız, kariyer modu ve sezon modu tam aradığınız şey. Eğer çevrim içi bir şekilde diğer oyuncularla rekabet etmek istiyorsanız da üç farklı oyun modu çıkıyor karşınıza. Bunlar ise tabii ki çoklu oyunculu mod, elektronik spor modu ve çevrim içi etkinlikler olarak geçiyor. Bu yüzden de ben, bu oyunu satın alacak olan bir oyuncunun içerik tarafından sıkıntı çekeceğini hiç düşünmüyorum. İçerik, beni bu oyunda yeterince memnun etti.
İçerikten bahsetmişken, serinin bir önceki ayarında benden eksi puan alan bir noktaya da değinmek istiyorum. Bu nokta; simülasyon ayarları, zorluk ayarları ve ulaşılabilirlik ayarları üzerinde duruyordu. WRC 9 FIA World Rally Championship oyununda ise bu noktaların üzerine kesinlikle gidilmiş. Simülasyon ayarları sayesinde bu oyunu istediğiniz kıvama getirebiliyorsunuz; ilk defa bir ralli oyunu oynayacak olsanız bile bu oyun size iyi davranıyor, temelleri öğretiyor. Aynı şey zorluk ayarları için de geçerli. Yalnız, diğer ulaşılabilirlik ayarlarının da biraz üzerine gidilmesini çok isterdim; gidilmemiş.
WRC 9 FIA World Rally Championship oyununun temelinden bahsedelim biraz
WRC 9 FIA World Rally Championship gibi bir video oyunu için içerikler tabii ki önemlidir. Yalnız, içeriklerden daha önemli olan bir şey ise oynanış. Bildiğiniz üzere bu oyun, ralli tipindeki yarışları oyunculara sunan, lisanslı bir simülasyon oyunu. Durum böyle olunca da oyunun maksimum gerçekçiliği sunmasını bekleyebilirsiniz haklı olarak. Öncelikle, oyunda yer alan arabalar, takımlar ve rotalar konusunda her şey gayet gerçekçi. Arabaların modelleri filan beni inanılmaz memnun etti. Aynı zamanda simülasyon için yeteri kadar ayar yapabiliyorsunuz ve oldukça gerçekçi, hem de kaliteli bir oynanış karşınıza çıkıyor.
Bu noktada, arabalarda bir hasar sisteminin olduğunu söylemek isterim. Fren sistemi, lastikler, motor, dış kit ve daha fazlası hasar alıyor ve siz hasar aldıkça, tabii ki oynanış temelden etkileniyor. Mesela, frene hasar verirseniz, durmanız zorlaşıyor; lastiğe çok hasar verirseniz bir süre sonra lastik parçalanıyor ve çıkıyor. Motora hasar gelirse arabanın maksimum hıza ulaşması imkansız hale geliyor, genel bir yavaşlık seziyorsunuz. Bu noktada WRC 9 FIA World Rally Championship oyununa gerçekten hayran kaldım. Alınan hasar hem kozmetik, hem oynanış, hem de ses açısından çok etkili hissettiriliyor.
Ralli etkinlikleri dört farklı etkinlikten oluşuyor ve alınan hasarları, ikinci yarıştan sonra resmi kurallara göre tamir edebiliyorsunuz. Bu noktada da gerçekçilik karşımıza çıkıyor. Onun haricinde, hasar almanıza hava durumu, seçilen lastikler ve tabii ki rotadaki yol tipleri de etki gösteriyor. Hasarlar bir yana, arabaların kendilerini kullanmak da oldukça eğlenceli ve gerçekçi bir his veriyor. Aynı şekilde temel sesler de kulağa gayet kaliteli geliyor. Ben açıkçası WRC 9 FIA World Rally Championship oyunundan böylesine yüksek bir kalite beklemiyordum, gerçekten şaşırdım bu oyunun gerçekçilik üzerindeki kalitesine.
Arabalar üzerindeki gerçekliğin ve kalitenin açıkçası öncelikle kontrolcüye aktarılmasını isterdim. Bende ne yazık ki bir direksiyon seti yok, bu yüzden de oyunu DualShock 4 ile oynadım ve bana titreşim desteği yeterli gelmedi. Tabii bu hissettiğim küçük bir eksiklikti. Eminim ki aynı problemi Xbox markasına ait kontrolcüde yaşamak imkansızdır; yarış oyunları genel olarak DualShock 4 üzerinde pek iyi bir performans göstermiyor. Bunun haricinde, pistlerin üzerine biraz gidilmesini de isterdim. Pistler kesinlikle gerçekçi ama ne yazık ki otantik değil ve kendilerini birbirinden ayırt etmek zorlaşabiliyor.
Gerçek hayatta olduğu gibi bu oyunda da ralli etkinlikleri için ülkemiz bulunuyor
WRC 9 FIA World Rally Championship oyununda ralli etkinliklerinin yapıldığı ülkeler için bazı pistler bulunuyor. Bu pistlerin tamamı çok başarılı ve aslında kendilerini ayırt edemiyorsunuz. Yalnız ben yukarıda bunun tam tersini söyledim; otantiklik eksik. Yani, ben Türkiye’deki bir rotada yarışırken, ülkemizde olduğumu hissedemiyorum Meksika’da yarışırken, Meksika’da olduğumu anlayamıyorum, İsveç’te yarışırken bana oranın İsveç olduğunu gösteren tek şey, kar gibi görünüyor. Eğer bunun üzerine gidilmiş olsa ve rotalar daha otantik tasarlanmış olsaydı, bu oyun benden tam puan bile alabilirdi.
Buna karşılık oyundaki atmosferin kesinlikle başarılı olduğunu söyleyebilirim. Genel olarak yarış hissi de daha iyi veriliyor ve özellikle tepenizde zaman zaman uçan helikopter ve drone cihazları da insanların sizi canlı olarak izlediği hissini aktarıyor. Aynı zamanda bunlar, haritaya bir dinamiklik de katıyor. Tabii rotalardaki tek dinamiklik, helikopterler de değil; oyunda dinamik hava şartları oluyor. Mesela, siz günlük güneşlik bir rotada yarışırken, arkanızdan veya önünüzden yağmur bulutları gelip, bir fırtına başlatabiliyor. Açıkçası bu dinamik hava durumu olayı sayesinde yarışlar, bir üst seviyeye geçiyor benim gözümde.
Bu arada, havanın kuru olması, yağmur yağması, yağmur yağdıktan hemen sonra yarışmak, karda yarışmak, toprakta yarışmak veya asfalt yolda ilerlemek filan tek tek benzersiz hisler sunuyor. Özellikle yağmurlar sayesinde rotalar üzerinde su birikintilerinin oluşması ve onların sizi yoldan çıkarma potansiyeline sahip olması, yarışı hem tehlikeli, hem de eğlenceli bir hale sokuyor. Belki de tüm bu kaliteden ötürü olacak ki oyun ne yazık ki PlayStation 4 Pro konsolumda çok uzun sürelerde yükleniyor ve açıkçası bu da benim canımı biraz sıkıyor. İnsan, en çok da bu durumlarda yeni nesil konsolları istiyor herhalde.
Tüm bunların haricinde, oyunun görselliğinin de beklediğimden daha iyi olduğunu söylemek isterim. Oyun, kesinlikle bir Need for Speed Heat kadar detaylı bir görselliğe sahip değil ama aynı zamanda Project CARS 3 gibi bulanık bir yapıya da sahip değil. PC tarafındaki görsellik zaten muhteşem ama PlayStation 4 Pro da fena değil. Bununla birlikte oyunun performansı da gayet güzel ve inanılmaz stabil bir 60 FPS değerini görebiliyorsunuz oyun deneyiminiz boyunca. Bir konsol oyunundan performans olarak da başka ne isteriz, bilemiyoruz efendim. Seslerin ise yeterince kaliteli ve detaylı olduğunu söylemiştim zaten.
WRC 9 FIA World Rally Championship, zaman harcamaya değer bir oyun mu?
Eğer ralli tipi yarışları seviyorsanız, 2020 senesinde oynayabileceğiniz aynı türdeki en iyi video oyunu, WRC 9 FIA World Rally Championship olabilir. Bu oyun zaten öncelikle arkasındaki lisansını çok başarılı bir şekilde kullanarak, oyunculara gerçekçi bir ralli deneyimi sunmayı başarıyor. Bunun üzerine de sizi içine çekebilecek bir kariyer modu eklenince, oyunu sevmemek oldukça zorlaşıyor. Tabii ki çevrim içi ve çoklu oyuncu temelli içeriklerden hoşlanan kişiler için de bu oyunu oynamak için bolca sebep bulunuyor. Bu oyun sayesinde kendinizi bir elektronik spor sahnesinde bile bulabilmeniz mümkün.
İçerikler bir tarafa, oyunun temel kalitesi de oldukça yüksek. Mesela, geçen senenin oyununa göre WRC 9 FIA World Rally Championship, tamamen yenilenmiş motor seslerini içerisinde bulunduruyor ve her ses, kulağa tatmin edici bir şekilde geliyor. Bunun üzerine bir de hasarlardan elde edilen sesler, motorun kendi sesini zamanla bozması gibi detaylar da kulağınıza gelince, oyundan iyice memnun oluyorsunuz. Ses efektleri ve müzikler de oyunda gayet ortalama bir seviyede yer alıyor. Sadece müziklerin üzerine gidilmesini biraz isterdim ama sonuçta bu bir ralli oyunu ve yarış sırasında müzik dinlemiyoruz.
WRC 9 FIA World Rally Championship, sunum konusunda da beni memnun ediyor. Mesela, oyunun görselliği tabii ki bilgisayar tarafında daha kalitelidir ama PlayStation 4 Pro da kötü bir sunum yapmıyor. Oyun kesinlikle bazı şeyleri geride tutuyor konsolların zorlanmaması için ama onlara rağmen oyun, ortalama üstü bir görsellik sunuyor. En azından Project CARS 3 gibi piksellerden oluşan bir görsellik çıkmıyor karşımıza. Bununla birlikte oyunun performansı da inanılmaz stabil bir 60 FPS. Bu sayede en iyi yarış deneyimini, akıcı bir şekilde almayı başarabiliyorsunuz efendim.
Her şeyi toparlamak gerekirse, WRC 9 FIA World Rally Championship oyununun yeteri kadar başarılı olduğunu gözüm kapalı bir şekilde söyleyebilirim. Eğer kaliteli bir ralli oyunu deneyimlemek istiyorsanız, çok da beklemeden bu oyunu satın alabilirsiniz. Bu arada, oyunun konsollar üzerinde 250 TL civarında olduğunu, bilgisayarlarda da 170 TL olduğunu söylemek isterim. Tabii ki imkanınız varsa, oyunun bilgisayar sürümünü satın alın ama illa konsol sürümünü satın almak isterseniz de 250 TL’nin bu oyuna değebileceğini düşünüyorum; özellikle de kendisini çevrim içi bir şekilde oynamayı düşünüyorsanız.